Petrecere de nuntă oprită de polițiști, la Frătăuții Noi. Amenzi totale de 4000 de lei pentru administratorul salonului și organizator

 La 09.05.2021, în jurul orelor 22.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în colaborare cu lucrători de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier și patrula de intervenție din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Rădăuți, au identificat pe raza comunei Frătăuții Noi, un eveniment organizat, respectiv o nuntă, la SC  NORD MARKET SRL – SALON EDEX.

Organele de ordine au intervenit în vederea întreruperii evenimentului. Au fost legitimați cei prezenți, fiind identificate 20 de persoane precum și administratorul salonului respectiv organizatorul evenimentului.

În cauză s-au aplicat două sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, administratorului și organizatorului evenimentului, în valoare totală de 4000 lei iar ceilalți participanți au fost avertizați. Agenții de poliție au rămas la fața locului până când toată lumea prezentă a plecat de la eveniment.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *