Evenimente

Petrecere de nuntă stricată de polițiști și jandarmi la Trei Movile – Șcheia, în urma unui apel la 112

Duminică seară, pe la ora 19.50, lucrătorii SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin 112 despre faptul că în zona localității Trei Movile – comuna Șcheia, se află în desfășurare o nuntă.

La fața locului s-a deplasat echipajul din cadrul S.P.R.9 Șcheia, care coordona acțiunea organizată la nivelul Poliției municipiului Suceava pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea Sars-Cov2, fiind însoțit de 3 lucrători din cadrul IJJ Suceava, 1 lucrător din cadrul ISU Suceava și 2 lucrători din cadrul Poliției Locale Suceava.

Trupa de polițiști și jandarmi au constatat că  pe proprietatea unui cetățean din localitate, pe o terasă acoperită, era în desfășurare o nuntă organizată de un alt localnic, la care participa un număr de aproximativ 100 persoane.

Proprietarul terasei și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional cu amendă în sumă de 3000 lei fiecare, totodată fiindu-le pus în vedere să oprească evenimentul privat.

Aceștia s-au conformat, astfel că toți participanții la eveniment au părăsit locația în prezența forțelor de ordine, fiind sancționați cu avertisment.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *