Evenimente

Petrecere de nuntă stricată la Văleni – Mălini, pentru că nu s-au respectat regulile de prevenire a infectării cu Covid – 19. S-au aplicat amenzi de 4000 de lei

La 19.09.2020, orele 21.00, polițiștii din cadrul Poliției mun. Fălticeni, DSP, DSV, ISU, SAS și SPR 7 Mălini, au acționat în baza planului de măsuri întocmit la nivelul Poliției municipiului Fălticeni, pe raza comunei Mălini, cu privire la respectarea măsurilor privind răspândirea virusului Covid-19.

În baza acestui plan de măsuri, reprezentații acestor instituții s-au deplasat la SC Maymar SRL, în satul Văleni, comuna Mălini, ocazie cu care s-a constatat faptul că în restaurantul acestei firme era organizată o nuntă cu un număr mai mare de participanți decât cel maxim legal.

Având în vedere cele constatate la această locație s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3000 de lei, conform Legii 55/2020, de către lucrătorii de poliție, a administratorului societății, în calitate de organizator, iar reprezentantul evenimentului, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1000 de lei. Totodată s-a dispus  reorganizarea persoanele participante la eveniment conform prevederilor legale. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *