Petrecerea de aniversare a unui tânăr din Dumbrăveni, stricată de un apel anonim la TELVERDE. Amenzi totale de 4000 de lei

La 13.12.2020, ora 17:44, lucrătorii Poliției orașului Salcea au fost sesizați că o persoană care a dorit să rămână anonimă, a apelat linia telefonică de urgență înființată în contextul pandemiei cu noul Coronavirus  „TELVERDE” și a reclamat faptul că în comuna Dumbrăveni, pe strada Pârâu Vale, are loc o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

Deplasându-se la locul indicat polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv la locuința aparținând soților S.B. 44 ani și M.B. de 42 ani, avea loc o petrecere privată cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, I.B., de 21 ani.

Au fost identificați 10 participanți la petrecere, inclusiv organizatorii, care s-au conformat solicitării organelor de poliție de a încheia petrecerea.

Ca urmare a încălcării de către organizatori și participanți a prevederilor art. 65 lit. L din Legea 55/2020, au fost aplicate 10 sancțiuni în valoare totală de 4000 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *