Mopan Suceava
Evenimente

Petreceri de nuntă la restaurante din Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, comune în scenariu roșu covid, stricate de polițiști sâmbătă seară

În seara zilei de sâmbătă, 11 septembrie, polițiștii Secției 3 de poliție rurală Marginea a organizat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea/răspândirea virusului SARS COV 2, pe raza comunelor Horodnic de Jos și Horodnic de Sus, echipajele de poliție planificate în teren constatând faptul că la restaurantul „Plaiul Bucovinei” și la restauratul „Hanul Voivozilor” sunt organizate nunți, deși acestea sunt interzise conform H.C.J.S.U. nr. 145 din 09.09.2021.

Astfel, la restaurantul „Plaiul Bucovinei” au fost identificați mirii O.I, de 31 ani și O.E., de 23 ani, ambii din municipiul Rădăuți, precum și administratorul societății, Daniel C., de 48 ani, din comuna Voitinel, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 55/2020, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

La restaurantul „Hanul Voievozilor” au fost identificați mirii D.M., de 28 ani, și D.N., de 23 ani, ambii din comuna Volovăț, precum și administratorul societății, Gheorghe P., de 62 ani, din comuna Horodnic de Sus, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 55/2020, pentru aceeași faptă,  în sensul că au organizat un eveniment, respectiv nuntă, deși acest lucru era interzis. Cele două comune fiind în scenariul roșu covid.

Cele două evenimente au fost întrerupte, iar administratorii societăților mai sus menționate au fost instruiți în prealabil cu privire la respectarea măsurilor dispuse prin H.C.J.S.U. nr. 145 din 09.09.2021.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *