Petreceri sparte de polițiști la ”Casa Vicoveană” – Vicovu de Sus și Hanul ”Drumul Talienilor” – Mălini. Organizatorii au fost amendați

Sâmbătă după amiază, pe la ora 1450, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost informați cu privire la faptul că la restaurantul ”Casa Vicoveană” din localitate, are loc un eveniment la care participă mai multe persoane.

În incinta restaurantului ”Casa Vicoveană” au fost identificate și legitimate 27 de persoane, iar organizatorul acestui eveniment, s-a stabilit ca fiind A.N. de 51 ani din orașul Vicovu de Sus, administrator al restaurantului ”Casa Vicoveană” Vicovu de Sus.

În urma legitimării, li s-a adus la cunoștință, atât organizatorului cât și participanților la eveniment, faptul că se aflau sub incidența Legii 55/2020. Participanții la eveniment au înțeles să părăsească incinta restaurantului ”Casa Vicoveană”.

Având în vedere faptul că participanții la evenimentul privat au înțeles să părăsească incinta restaurantului, aceștia au fost sancționați cu sancțiunea avertismentului, conform Legii 55/2020. Organizatorul evenimentului, administratorul Nistor Aurel a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 lei.

În aceeași zi, pe la ora 17.00, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 și prin apel la TELVERDE cu privire la faptul că la Hanul Drumul Talienilor din satul Văleni Stânișoara, comuna Mălini, are loc un botez cu multă lume, cu petrecere.

La locul faptei s-a deplasat o patrulă formată din cadrul SPR 7 Mălini, ocazie cu care au fost constatat că la Hanul „Drumul Talienilor” administrat de către o tânără de 27 ani S.N., din comuna Mălini, era organizată o petrecere privată în interiorul localului, participând un număr de aproximativ 60 de persoane. Persoanele participante la eveniment au fost evacuate, iar administratorul localului  a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3000 lei, conform Legii 55/2020.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *