Piața Agroalimentară Burdujeni – Suceava redeschisă de ziua Bucovinei în prezența liderilor naționali ai PNL Ludovic Orban și Vasile Blaga. Galerie foto

Piața agroalimentară Burdujeni a fost redeschisă în această dimineață, după modernizare. Evenimentul a avut loc la ora 8.30, fiind cel dintâi din suita evenimentelor care s-au derulat pe parcursul zilei de 28 noiembrie 2018, Ziua Bucovinei, care marchează împlinirea a 100 de ani de la semnarea actului de unire a Bucovinei cu România.

La festivitatea de redeschidere a Pieței agroalimentare din cartierul Burdujeni, programată în suita de manifestări dedicate Centenarului unirii de Primăria Suceava, au fost prezenți peste 200 de locuitori ai cartierului, dar și personalități importante.

Alături de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a fost președintele PNL Ludovic Orban, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, liderul PNL Vasile Blaga, deputatul Ioan Bălan, cei doi viceprimari – Lucian Harșovschi și Marian Andronache, oficialități locale și județene. Un sobor de preoți a sfințit noul edificiu, a urmat o vizită în interiorul pieței care și încălzire, astfel încât producătorii dar și cumpărătorii vor putea oferi pe de o parte, cumpăra, pe cealaltă a tarabei produse agro-alimentare proaspete.  Piața de la Burdujeni este destinată în principal producătorilor autohtoni, existând spații suficiente și pentru marfă din import.

A  fost dezvelită o placă aniversară iar producătorii agricoli suceveni au fost felicitați și au purtat discuții cu oficialitățile locale și județene precum și cu liderii PNL veniți la inaugurare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *