Piața George Enescu și parcarea subterană vor fi date în folosință în toamnă, a anunțat primarul Ion Lungu. Inspecție de comandament pe șantierele de investiții din municipiul Suceava realizată azi de Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a inspectat astăzi stadiul de realizare la o parte din investițiile din orașul Suceava, în cadrul comandamentului pe șantiere pe care Ion Lungu și-a propus să îl realizeze săptămânal de pe teren, de la șantierele de investiții aflate în desfășurare.

”Am inspectat lucrările de la autobaza electrică, unde se lucrează la realizarea halelor pentru reparații, spălătorie auto, ITP etc. și a alimentării cu gaz metan de pe strada Căpitan Grigore Andrei. Până în toamnă vom da în funcțiune noua autobază.

Lucrările merg destul de bine și la ștrandul municipal, unde a fost turnat beton pentru unul din bazinele mici, se lucrează la sediul administrativ și la configurarea bazinului mare” a declarat primarul Ion Lungu.

El a mai spus că se lucrează intens la Piața George Enescu. Aici se montează fermele metalice, iar la toamnă va fi terminată și piața și parcarea subterană.

Ion Lungu a mai spus că lucrările avansează bine și la grădinița din cartierul Ițcani, care prinde contur de la o zi la alta. Tot în Ițcani, la centrul multifuncțional – sediu al  primăriei – s-a montat tâmplăria și se lucrează la finisaje.

”Activitatea pe șantierele municipalității s-a intensificat începând cu luna aprilie. Vom avea comandamente periodice la fața locului pentru a ne asigura că lucrările se desfășoară în ritmul stabilit”, a anunțat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *