Piața Mică din George Enescu ar putea fi redată în folosință, cu tot cu parcarea subterană, până pe 1 iunie, a anunțat primarul Ion Lungu

O rază de speranță pentru locuitorii cartierului George Enescu și nu numai, vine în această dimineață din partea primarului Ion lungu care a anunțat, după ce a vizitat șantierul de la Piața Mică, a estimat că aceasta va fi redată în funcțiune după modernizare, cu tot cu parcarea subterană, până pe data de 1 iunie.

„ Sunt în curs de finalizare lucrările de modernizare a Pieței George Enescu cu parcare subterană.

Stadiul de execuție fizică a lucrărilor este de 85%.

Stadiul de execuție financiară este de 77% (decontat 10.053.486,56 lei din totalul de 13.067.507,99 lei).

Sunt în curs de realizare lucrările la finisaje în hala centrală. Sunt finalizate în mare parte lucrările la parcarea subterană și s-au montat cele două stații de încărcare pentru mașinile electrice. Este în curs de finalizare și adăpostul pentru apărarea civilă.

De asemenea panta de acces în parcarea subterană este betonată, fiind în curs de amenajare.

Mai sunt de finalizat instalațiile electrice pentru curenți tari și curenți slabi și instalațiile de încălzire. Sunt deja achiziționate și trebuie montate cele două centrale termice pentru încălzire și apă caldă.

De asemenea, trebuie montați pereții de fibrociment pe exteriorul clădirii. În perioada următoare vom achiziționa dotările, în primul rând mesele noi.

Ne dorim ca până la 1 iunie să dăm în funcțiune piața modernizată!

Doamne ajută!”, este mesajul transmis de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *