Piață nouă în cartierul Ițcani. Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare a Pieței Agroalimentare din cartier

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anunțat că începând de astăzi, sucevenii din cartierul Ițcani beneficiază de o nouă piață, de unde își pot achiziționa produsele dorite, întrucât lucrările de modernizare a Pieței Agroalimentare au fost finalizate.

” Este un proiect important pentru locuitorii cartierului, dar și pentru producătorii locali și din împrejurimi. În piață au fost amenajate 51 de mese acoperite pentru comercializarea produselor agroalimentare. Potrivit legislației, trebuie să fie minimum 35 de producători cu atestat, iar restul pot fi agenți economici. Totodată, vom avea o hală pentru produse lactate dotată cu 6 vitrine frigorifice și o hală pentru carne și produse din carne dotată cu 2 vitrine frigorifice.

Programul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între orele 06:00 – 20:00, iar duminică, între 08:00 – 13:00” a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *