Piese de autoturisme, căutate de autoritățile din Olanda și Germania, descoperite la Siret în bagajele unui șofer ucrainean

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au descoperit, în compartimentul de marfă al unui microbuz, printre bagajele personale ale unui cetățean ucrainean, piese ce aparțineau unor autoturisme, care figurau în bazele de date ca fiind căutate de autoritățile din Olanda și Germania.

Ieri, 25 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean, Ivan S., în vârstă de 47 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al mașinii, alături de bagajele personale, mai multe piese aparținând unor autoturisme.

Mai mult, existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, rezultând faptul că acele componente aparțineau unor autoturisme care figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alertele fiind introduse de către autoritățile din Olanda și Germania.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele autoturismelor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *