”Pirați rutieri” depistați de polițiști, mulți la nivel național, câțiva și în Suceava

Într-o manieră destul de spectaculoasă. Polițiștii din cadrul IPJ Suceava au anunțat că au fost depistate pe șosele nu mai puțin de 244 de autovehicule care efectuau transport ilegal de persoane, doar în perioada 1 – 4 august 2019. Această cifră este preluată dintr-o statistică la nivel național, în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat de personae care arată că polițiștii au depistat 244 de autovehicule ce efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane, fiind dispuse 201 imobilizări de autovehicule folosite de „pirați”.

Această acțiune a fost demarată, precum știe toată lumea, după tragicele evenimente de la Caracal, județul Olt, unde două tinere care au fost luate ”la ocazie”, au sfârșit într-un mod cu neputință de descris.

În județul Suceava, rezultatele operațiunii demarcate de Poliția Română la începutul acestei luni, nu sunt deloc spectaculoase:

Au fost imobilizate 9 autovehicule și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare. Au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002 și la Legea 38/2003. De asemenea, au fost controlate peste 500 de vehicule și au fost testați cu apartul etilotest 171 de șoferi.

           

La nivel naţional, acţiunile pentru combaterea ilegalităților din domeniu continua, anunță Poliția Română.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *