Piroman condamnat la închisoare, urmărit general, prins la Broșteni după ce a spart o mașină din care a furat bere și votcă

În dimineața zilei de ieri, 16.06.2019, la ora 10.35, polițiștii orașului Broșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în noaptea de 15 spre 16 iunie a.c., a mers la Cabana Pasul Lupului de pe strada Neagra, locul numit Negrişoara, unde a spart geamul unui autoturism şi a sustras mai multe  sticle cu bere de 0,330 ml şi o sticlă de Votcă Russian Standard Premium de 0,750 ml.

La locul indicat de apelant, echipa operativă a identificat autoturismul Suzuki Grand Vitara, iar proprietara acestuia, o femeie de 36 ani, localnică,  a spus polițiștilor că o persoană de sex masculin, care din câte ştie lucrează la o stână din apropiere, a fost acolo şi a consumat băuturi alcoolice, iar niște tineri care se aflau la cabana i-au dat de băut şi de mâncat după care bărbatul a plecat.

În dimineaţa zilei de 16.06.2019, în jurul orei 04.00 proprietara mașinii a auzit zgomote de sticlă, dar nu a ieşit afară să vadă ce se întâmplat, iar dimineaţă când s-a luminat a constat că a fost spart un geam la autoturism şi au fost sustrase sticle cu bere și votcă.

Polițiștii au identificat autorul furtului şi a distrugerii geamurilor autoturismului, în persoana lui H.M., un bărbat de 53 ani, cu domiciliul stabil în satul Popeşti, comuna Popeşti, judeţul Iaşi.

În cauză sa întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere.

Cu ocazia efectuării verificărilor s-a stabilit că susnumitul figurează ca fiind cu C.I. expirat, figurând ca urmărit, având de executat 4 ani şi 6 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere creând un prejudiciu de peste 220.000 lei, având emis pe numele acestuia Mandatul de executare a pedepsei închisorii cu numărul 114 din 13.02.2018 emis de Judecătoria Giurgiu şi un mandat  European de arestare cu numărul 3 din 02.03.2018, emis de Judecătoria Giurgiu pentru aceeaşi faptă.

S-a procedat la reţinerea acestuia, o escortă urmând să îl încarcereze în Penitenciarul Botoşani.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *