Piromanii din Rădăuți și primarul Loghin, preocupat de traiul concetățenilor

În trei nopți, în municipiul Rădăuți, au fost incendiate trei autoturisme. Poliția nu a oferit multe amănunte, spre deloc. Pompierii au fost cei care au făcut ca astfel de evenimente, petrecute de Crăciun și înaintea sărbătorii, să fie cunoscute rădăuțenilor și celorlalți români.

Astăzi prefectul Alexandru Moldovan, de loc din părțile Rădăuțiului, a sesizat criza și s-a pus pe capul polițiștilor care acum erau angrenați doar  în supravegherea celor care vorbesc la telefon în timp ce sunt la volan ori în construirea de recomandări către ”seniori” – să fie grijulii în această perioadă a anului – să nu-i calce hoții. Alexandru Moldovan le-a cerut imperativ polițiștilor  să se apuce treburi serioase, să se ocupe de incendierile de automobile din ultima perioadă,  să lase textele nițel deoparte, să prindă infractori.

De partea cealaltă, Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuți, edilul șef al orașului, se filmează la butoanele SC Servicii Comunale, arătând populației care a stat în frig până acum  că, gata, s-a reparat centrala de producere a agentului termic iar alegătorii vor avea în sfârșit căldură, în a doua sau a treia zi de Crăciun.  Desigur, imediat s-au anunțat avarii pe conductele ținute la rece până acum, care au plesnit pe ici pe colo.

În oraș, cam vraiște. Piromani umblă noaptea pe străzi și dau foc la mașini, Bogdan Loghin se filmează și îi place când purtătorii săi de cuvânt îi spun ”domnul”. Nicio reacție de la el în legătură cu recentele atacuri ale incendiatorilor de pe străzile Rădăuților. Obosit, se pare, după prea multe filmări.

Sărbători fericite, dragi rădăuțeni!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *