PLATFORMĂ BETONATĂ PENTRU GARARE, CONDIȚIE OBLIGATORIE PENTRU ACHIZIȚIA CELOR 55 DE AUTOBUZE ELECTRICE ÎN MUNICIPIUL SUCEAVA

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis azi într-o conferință de presă că prioritatea de grad zero pentru Suceava o reprezintă proiectele europene. Cel mai important dintre acestea vizează achiziționarea de autobuze electrice de către TPL.
Se are în vedere achiziționarea a 35 de autobuze electrice cu fonduri europene, 15 prin alocări de la guvern și încă 5 care vor ajunge la Suceava printr-un program colateral. ”În total vom avea anul viitor 55 de autobuze electrice noi, a arătat primarul Ion Lungu.” El a spus că în ședința de Consiliu Local de joi, 30 august, pe ordinea de zi suplimentară va fi supusă votului consilierilor locali aprobarea realizării unei platforme betonate pe care vor putea fi garate noile autobuze.
Dacă aleșii locali vor fi de acord aceasta ar putea să fie realizată într-un termen de 3 luni. De altfel, existenta unei asemenea platforme pe care să poată fi garate noile autobuze reprezintă o condiție în cadrul proiectului de achiziționare a autobuzelor electrice pentru municipiul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *