Plățile către operatorii HoReCa, care au cerut sprijin guvernamental se vor face începând cu 14 decembrie, a anunțat ministrul Daniel Cadariu

Ministrul sucevean al Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a anunțat că de pe 14 decembrie vor începe plățile către operatorii HoReCa, care au solicitat sprijin guvernamental.

 „Ministerul Antreprenoriatului și Turismului nu reprezintă doar o denumire frumoasă. Avem măsuri concrete care pot și trebuie să susțină mediul antreprenorial, iar primul pas este să le oferim tuturor celor care fie au aplicat pentru aceste măsuri, fie sunt deja beneficiari, predictibilitate.

Acum, la mai puțin de 2 săptămâni de la preluarea mandatului, mă bucur să anunț că schema HoReCa este pe drumul cel bun, iar din 8.369 de antreprenori care au primit scrisoare de acceptare, 8.100 deja au trimis contractele semnate înapoi către minister, iar pe 14 decembrie începe procedura de plată.

Anul acesta va fi plătită suma de 1 miliard de lei către antreprenorii din HoReCa, urmând ca la începutul anului viitor să fie plătită și diferența de aproximativ 1,2 miliarde de lei, în conformitate cu numărul dosarelor depuse și aprobate”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *