Platforma ”implicat”, funcțională pe site-ul Primăriei Suceava, 1 milion de euro pentru 10 proiecte cetățenești în municipiul reședință de județ

Pe această secțiune,din cadrul site-ului ”Primăria sv.ro”, fiecare sucevean poate să propună proiecte pentru dezvoltarea orașului. Vor fi alese 10 proiecte a câte 100.000 de euro, suma pusă la dispoziție de Primărie fiind de 1 milion de euro

Primarul muncipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat azi, în conferință de presă că platforma care este pregătită să primească propunerile de proiecte din partea sucevenilor pentru care este prevăzut în bugetul municipal prefigurat pentru anul viitor suma de un milion de euro, este funcțională. Pe această secțiune din cadrul site-ului ”Primăria sv.ro”, fiecare sucevean poate să propună proiecte pentru dezvoltarea orașului. Vor fi alese 10 proiecte a câte 100.000 de euro, suma pusă la dispoziție de Primărie fiind de 1 milion de euro.

Astfel, fiecare cetățean din municipiul reședință de județ poate să propună pe siteul ”Primăria sv.ro”, secțiunea ”implicat”, proiecte pentru dezvoltarea orașului. Portalul Primăriei este deja funcțional, cu o săptămână mai devreme, cum a anunțat azi primarul Ion Lungu. Pentru fiecare proiect eligibil , zece la număr, în baza analiziei ce va fi făcută la nivel de municipalitate, ar putea fi alocați câte 100.00 de euro.
Primarul Ion Lungu a transmis anterior care sunt categoriile de proiecte ce nu vor fi luate în calcul la stabilirea prin platforma ”Implicat” a priorităților pentru municipipiul Suceava, care se regăsesc acum pe noua platformă destinată sucevenilor care doresc să se implice în dezvoltarea municipiului, cu proiecte concrete, ce vor putea să fie finanțate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *