Plecat să aducă animalele de la păscut, un bărbat din Sadova a fost găsit inconștient într-un șanț, chiar de către fiul său, care trecea prin zonă cu mașina

Ieri dimineață, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați despre faptul că la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, la unitatea de primiri urgențe, a fost adus un bărbat în stop cardio-respirator, găsit într-un șanț, care ulterior a decedat.

 S-a luat legătura telefonic cu personalul de serviciu din cadrul U.P.U. a Spitalului mun. Câmpulung Moldovenesc, care a relatat că în dimineața zilei de 06.10.2020, în jurul orei 10.45, la unitatea spitalicească a fost adus un bărbat în vârstă de 76 de ani, din comuna Sadova, în stop cardio-respirator și care, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul specializat, a decedat.

Din relatările fiului decedatului, a reieșit faptul că în data de 06.10.2020, în jurul orei 10.20, tatăl său a plecat de la domiciliu și s-a deplasat spre zona denumită Holohoșca, pentru a aduce animalele de la pășune către casă.  Ulterior, în jurul orei 10.30, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului său, fiul și-a găsit tatăl, căzut într-un șanț, cu fața în jos, în stare de inconștiență.

La fața locului sau în împrejurimi nu au fost identificate urme sau pete de sânge sau alte lichide ori substanțe și nu există elemente care să conducă la ideea ca moartea bătrânului a fost una violentă.

A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili motivul morții.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *