Plimbarea de seară a trei minori pe mopede din Văratec – Salcea, oprită de polițiști pe strada Energeticianului, între Mall și CET. Adolescenții s-au ales cu dosare penale pentru conducere fără permis

Vineri seară, pe la 20.30, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe Strada Energeticianului din municipiul Suceava, (drumul către CET), o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a observat că dinspre Iulius Mall pe strada respectivă se deplasau trei mopede. Tinerii care conduceau vehiculele au observat autospeciala de poliţie, au abandonat mopedele şi au luat-o la fugă pe malul râului Suceava. Polițiștii au plecat în urmărirea acestora reuşind ca după aproximativ 100 m să fie reținuți și identificați toți cei trei.

Este vorba despre un minor de 17 ani și alți doi de 16 ani toți din localitatea Văratic, orașul Salcea. Polițiștii au stabilit că cei trei conducători de mopede nu figurează ca fiind posesori de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunilor flagrante.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *