Mopan Suceava
Evenimente

Plimbarea romantică nocturnă cu mașina părinților a doi adolescenți din Vama pe DN17, întreruptă brusc de poliție. Șoferul avea 16 ani iar prietena lui 15 ani

În noaptea de  05.08.2021, pe la orele 01:45, lucrătorii din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au oprit pentru control pe Drumul Naţional 17, autovehiculul marca Volkswagen Polo care a efectuat o manevră bruscă de mers cu spatele, ieşind din curtea imobilului nr. 12, de pe o stradă din  comună,  rulând mai apoi, pe o distanţă de aproximativ 15 metri, pe DN 17, către Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au constatat că în autovehicul se aflau două persoane, pe locurile din față, ulterior legitimării stabilindu-se identitatea conducătorului auto, un băiat în vârstă de 16 ani, nefiind posesor de permis de conducere, iar pe locul din dreapta-față se afla prietena acestuia, în vârstă de 15 de ani.

Cu prilejul verificării documentelor, s-a constatat că autovehiculul marca Volkswagen Polo  este proprietatea tatălui minorului identificat la volan.

Cei doi au recunoscut că intenționau să se deplaseze împreună unde va pe strada Prundului,  autovehiculul nefiind încredințat minorului, el urcându-se în auto fără acordul tatălui său.

Tânărului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, fiind de acord, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi “furt în scop de folosinţă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *