„PMP are cea mai bună listă pentru europarlamentare, Traian Băsescu are cea mai mare experienţă ” transmite Marian Andronache, președintele PMP Suceava

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, a avut loc lansarea candidaților și a programului politic pentru alegerile europarlamentare a Partidului Mișcarea Populară. Evenimentul s-a desfășurat la Romexpo, în prezenţa a peste 7000 de membri ai partidului.

La eveniment a luat parte și viceprimarul municipiului  Suceava, Marian Andronache, în calitate de candidat al partidului pentru un loc în Parlamentul European.

„PMP are cea mai bună listă dintre toate partidele înscrise în competiţia electorală pentru alegerile europarlamentare. Sunt cel puțin 3 motive care justifică afirmația mea:

1. Preşedintele Traian Băsescu, cel care deschide lista, are cea mai mare experienţă dintre toţi candidaţii înscrişi în această competiţie. Comparaţi-i pe Traian Băsescu şi pe ceilalţi deschizători de listă: diferenţa privind influenţa şi capacitatea de reprezentare este de la cer la pământ.

2. PMP este singurul partid care încearcă să le explice românilor ce înseamnă Uniunea Europeană, care sunt beneficiile apartenenţei la UE, dar şi ce putem face ca Uniunea să progreseze în direcţia pe care ne-o dorim. Toate celelalte partide politice, indiferent că sunt din arcul guvernamental sau din zona PNL şi USR – PLUS ocolesc continuu temele europene, concentrându-se pe subiecte politice interne în speranţa că aşa vor câştiga voturi.

3. PMP este singurul partid care are un obiectiv naţional asumat în Parlamentul European – Unirea cu Basarabia. Care se poate produce fie printr-o decizie politică a celor două ţări, fie prin sprijinul constat pentru ca Republica Moldova să reia procesul de aderare la UE”, a afirmat Marian Andronache, președintele Filialei Județene a PMP Suceava.

„Dacă Opoziţia doreşte să învingă PSD, atunci ar trebui să-l ia exemplu pe Preşedintele Băsescu. Destinul său politic a fost de a se lupta mereu cu PSD-iştii, de a-i învinge şi de a-i trimite în Opoziţie. În cei 10 ani de mandat ai Preşedintelui Băsescu, PSD a stat mai mult de 7 ani în Opoziţie”, a completat Marian Andronache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *