Podul rutier peste apa Sucevei, de la Bazar, redeschis total. Lucrările vor fi reluate după 26 iunie. Mesaj de ”sănătate” pentru criticii de pe rețelele de socializare din partea primarului Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat astăzi într-o conferință de presă că podul rutier de la Bazar, redeschis circulației provizoriu până după 26 iunie, va fi inaugurat definitiv, cu rosturile de dilatare funcționale, în jurul datei de 10 iulie a.c.

”Am redeschis podul de la Bazar, am văzut opinia celor de pe Facebook, eu le  spun să aibă răbdare, mai este un an până la alegeri, le spun sănătate.   Nu am făcut un act triumfalist, am adus la cunoșțință că se redeschide podul. Mai trebuiau puse niște roabe de asfalt acolo,  unde s-a adunat apa, dar nu în zona canalelor de scurgere. Dar luni a plouat, marți a plouat. O să punem acel strat de asfalt când finalizăm podul. Până în prezent, s-au făcut lucrări de calitate. Reparațiile pe celelalte două benzi se vor relua pe 26 iunie, după Zilele Sucevei. Eu sper ca pe partea podului pe care nu s-au făcut încă reparații și care nu este atât de afectată, lucrările să dureze mai puțin și vreau să cred că undeva în jurul datei de 1o iulie 2019 vom finaliza în totalitate lucrările la pod”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *