Policlinica Areni ar putea fi reabilitată termic cu bani europeni, într-un proiect dezvoltat împreună cu USV, anunț făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat astăzi într-o conferință de presă online că Policlinica din Areni ar putea fi reabilitată energetic cu fonduri europene, în baza unui proiect asemănător cu cel care a fost aplicat pentru reabilitarea energetică a clădirii Primăriei orașului. Acest proiect va fi promovat în colaborare cu Universitatea ”Ștefan cel Mare”.

”Pentru a sprijini Policlinica Areni, în colaborare cu Universitatea ” Ștefan cel Mare” s-a  realizat auditul energetic pentru această clădire. Ne dorim să promovăm un proiect împreună cu USV pentru reabilitarea termică a clădirii, după modelul celui aflat în derulare la clădirea Primăriei.

 În acest fel consumurile energetice vor fi mult diminuate la sediul actualei policlinici și vrem să avem astfel o policlinică modernă, în apropierea Primăriei municipiului Suceava, care să ajute sănătatea din orașul nostru, să preia presiunea care este pe ambulatoriul Spitalul Județean, să putem valorifica și această policlinică, care are foarte mulți medici specialiști. Este pe de altă parte o tradiție pentru suceveni, mulți dintre ei mergând să se trateze la această policlinică”, a declarat primarul Ion Lungu.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *