Poliția Locală Suceava mesagerul lui Moș Crăciun pentru bătrânii de la Căminul din Solca și copiii de la Centrul “Sfânta Vineri”

În pragul sărbătorii de Crăciun colectivul Poliției Locale Suceava a încercat și anul acesta să aducă zâmbetul pe chipurile celor aflați în dificultate, de data aceasta ajutorul a vizat Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca si Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri”.
Dăruite cu generozitate de noi, lucruri obișnuite pentru majoritatea dar în același timp importante pentru cei 77 de vârstnici, au reușit să aducă puțină culoare și să lumineze chipurile sărbătorilor ce vor veni.
La Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri” sunt aproape zilnic găzduite 21 suflete minunate care trebuie îngrijite. Zâmbetele și bucuria din ochii lor, atunci când cineva le face o cât de mică dar plăcută surpriză nu poate fi descrisă în cuvinte.
”Le adresăm mulțumiri tuturor colegilor ce s-au implicat pentru ca în această perioadă să se scrie o nouă filă din povestea noastră”, transmite  Poliția Locală Suceava.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *