Actualitate

Poliția Suceava luată cu asalt de porcii mistreți. Jandarmii chemați să îi ajute, au găsit 20 de mistreți în curtea interioară a IPJ Suceava pe care i-au gonit cu lanterne și cu zgomote

După îndelungi deliberări, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, au transmis azi, pe la ora 13.30 post meridian, adică sâmbătă, 7 decembrie a.c.,  la ora 1 și jumătate după amiaza că în noaptea precedentă, în jurul orei 02.20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Suceava a fost primită o sesizare telefonică din partea ofițerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava cu privire la faptul că un grup de porci mistreți a intrat în curtea acestei instituții.

Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Suceava, în zonă s-a deplasat un echipaj format din 4 jandarmi, care a găsit turma formată din aproxiumativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a inspectoratului de poliție. Jandarmii au făcut zgomot și au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi porci mistreți. A fost izolată zona, iar animalele au fost direcționate, de asemenea, spre stațiunea de cercetare.

Intervenția s-a finalizat în jurul orei 04.00, la aceasta participând și efective din cadrul Poliției Municipiului Suceava și Poliției Locale Suceava.

Jandarmii recomandă cetățenilor să sesizeze prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 orice situație de acest gen și să respecte indicațiile forțelor de ordine care gestionează aceste situații.

 

Please follow and like us:

4 comentarii la „Poliția Suceava luată cu asalt de porcii mistreți. Jandarmii chemați să îi ajute, au găsit 20 de mistreți în curtea interioară a IPJ Suceava pe care i-au gonit cu lanterne și cu zgomote

 • Există știri care redau mai pe larg întâmplarea în sensul că ar fi vorba despre o revoluție a mistreților din zonă (nu a porcilor, că ăstora le-a fost rândul de un Ignat trecut!) și că în furia lor, mistreții i-ar fi vizat pe cei care le împușcă neamurile pe câmpuri și în păduri, adică vânătorii din Poliție, din Inspectoratul Silvic, dar și din universitate. Un fel de lovirură de instituții importante. Jandarmii au intervenit ferm, ca de un 10 august, și mistrții au fost trimiși la plimbare sub control judiciar. Vor fi cercetați în perioada următoare și pedepsiți, mai ales că porcii noștri sunt ocupați cu gripa porcină și găinile noastre cu gripa aviară și vacile noastre, ca și boii, cu boala vacii nebune, oile au probleme de navigație etc.. Pagubele răzmeriței n-au fost importante. Probabil că ar fi fost dacă urâții ar fi intrat în universitate și l-ar fi descoperit acolo pe vânătorul pe care îl aveau in vizor. Dar rămâne de interes că și mistreții se pot revolta și că exstă posibilitatea să-i vedem și pe ei adunați în vreun partid. Drept care se impune și un Ignat al mistreților.

  Răspunde
 • Printre unii gazetari mai prieteni cu mistreții decât cu porcii circulă un Plan de Acțiune apocrif al Organizației Mistreților Liberi din Regiunea de Nord-Est în care se vorbește explicit despre ce s-a intenționat concret în noaptea mistreților. Ar fi trebuit sa fie o revoltă generală, un fel de 10 august al diasporei interne și foarte interne. Mistreții aveau intenția să ajungă la Consiliul Județean și la instituțiile din subordinea acestuia, dar s-au impotmolit ca porcii în preajma a Primăriei. I-au speriat cagulele Jandarmeriei și se pare că au fost captivați de parcul Universității. Nici acțiunea nu a fost foarte bine organizată și condusă, pentru că pare evident că unii dintre mistreți au urmărit scopuri strict personale. Nu se știe precis ce voiau să obțină de la Consiliul Județean. Se presupune că aveau obiective demne să rămână secrete. Dar în documentul amintit se precizează că mistreții vor reveni până când își vor atinge scopul.

  Răspunde
 • Eu am auzit cu urechile mele in noaptea respectiva cam după miezul nopții un mistreț care striga cât îl șineau boșogii că jos porcii, să plece porcii, huu porcii, muie porcii si altele chiar mai urâte dar n-am putut înțelege cine sunt si cine nu sunt porcii respectivi și nici macar daca este asta o miscare politică, cum se zice antiguvernamentala sau anti altceva, insa presupun ca era jos porcii ca adica sa venim noi mistretii, ca asa este logic. Deci sa plece porcii ca sa venim noi mistretii. N-am auzit sa zica de ce una si de ce alta si nici de persoane n-a fost vorba, dar poate pe alte strazi sa se fi auzit altceva, nu stiu. Eu atâta am avut de declarat și asta declar.

  Răspunde
 • Mistreții au gresit adresa. Râmătorii îl căutau pe Râmbu ca să-l râme.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *