Poliţia Suceava: trei permise reţinute şi trei arme confiscate de la doi bărbaţi şi o femeie pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Ieri, 19.03.2019, polițiștii din cadrul SAESP al IPJ Suceava au constatat faptul că un bărbat de 56 ani, din municipiul Rădăuți, posesor al unui permisul de armă, nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii suceveni au constatat faptul că un bărbat din comuna Grănicești, posesor al permisului de armă nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

De asemenea, s-a constatat și faptul că o femeie de 62 ani, din comuna Horodnic de Sus, posesoare a permisului de armă tip B, nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

Au fost ridicate și indisponibilizate un pistol, o armă de autoapărare Brown, cal. 8mm., o armă de autoapărare marca Rohm, cal. 9mm și 23 elemente de muniție neletală.

S-au întocmit dosare penale privind infracţiunea de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *