POLIȚIST DE FRONTIERĂ LOVIT CU JAGUARUL DE UN CONTRABANDIST, LA PALTIN

În data de 6 iulie 2018, în jurul orei 19.55, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Brodina care se afla pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, pe raza localității de frontieră Paltin, jud. Suceava, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către lucrătorii noștri, acroșând pe unul dintre polițiștii de frontieră, cu intenția evidentă de a scăpa de oamenii legii.

Imediat la fața locului a fost solicitată o ambulanță, colegul nostru fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. În momentul de față este în afara oricărui pericol.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma, jud. Suceava. In autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate. 

Au fost dispuse toate măsurile specifice, in colaborare cu Poliția si Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto si luarea măsurilor legale. 

În cauză se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.