Polițist local din Fălticeni, lovit de automobilul unui individ care parcase neregulamentar în centrul orașului

Joi dimineață, pe la ora 09:40, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Fălticeni a fost sesizat telefonic de către numitul G.G., polițist local în cadrul Primăriei Fălticeni, despre faptul că a fost lovit de un autoturism de culoare albastră, în timp ce se afla în timpul serviciului pe raza municipiului Fălticeni.

O echipă operativă a  Poliției Fălticeni, a stabilit că în jurul orei 09.30 polițistul local G.G. de 46 ani, se afla în timpul serviciului, în intersecția cu sens giratoriu din Piața Mihail Sadoveanu din oraș. În momentul în care a încercat să legitimeze conducătorul unui  autoturism care se afla parcat neregulamentar în fața Policlinicii Fălticeni, șoferul a pornit automobilul și l-a lovit cu partea din față a mașinii pe polițistul local, după care a plecat cu  autoturismul de la locul incidentului.

Polițiltul local s-a prezentat la Spitalul Municipal Fălticeni unde a fost consultat și i  s-a stabilit diagnosticul ”contuzie genunchi stâng”.  A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana lui Creangă Ioan, de 44 ani, din comuna Râșca,  sat Jahalia.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a preluat cazul spre cercetare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *