Actualitate

”POLIȚIST PENTRU O ZI”, LA MARGINEA

. Aici poliţiştii au organizat un concurs în urma căruia trei tinere au promovat probele susţinute şi au devenit ,,poliţist pentru o zi”, participând la activităţi practice în teren.
Pentru a deveni ,,colegi” cu poliţiştii secţiei, peste 50 de tineri au răspuns la chestionare cu întrebări din tematică preventivă, vizând siguranţa rutieră, siguranţa fizică şi patrimonială a persoanelor.
Şi de această dată domnişoarele au fost cele mai pregătite şi au oferit răspunsurile corecte. Trei tinere din cadrul unităţilor de învăţământ de pe raza comunei Marginea au obţinut cel mai bun punctaj, devenind ,,poliţişti pentru o zi” şi trăind momente inedite alături de poliţiştii secţiei, derulând împreună activităţi de informare şi prevenire.
Poliţiştii şi voluntarii au mers în zonele turistice şi au distribuit materiale pe linia prevenbirii furturilor din auto şi a furturilor din genţi şi buzunare. În zonele comerciale de pe raza de competenţă, voluntarii au promovat recomandări pe linia prevenirii furturilor şi a înşelăciunilor prin diverse moduri de operare.
Nu în ultimul rând ,,noii colegi” s-au adresat şi celor mici din ciclul primar şi i-au informat cu privire la regulile deplasării pe bicicletă, promovând recomandări pentru siguranţa rutieră.
Astfel de activităţi vor fi derulate şi în această ultimă săptămână din anul şcolar 2017/2018, scopul fiind pregătirea copiilor pentru a vacanţă petrecută în siguranţă şi lipsită de evenimente nedorite.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *