Polițiști chemați să curme un scandal nocturn la o crâșmă din Burdujeni. Toți participanții au fost amendați fiindcă nu aveau declarație pe propria răspundere

Noaptea trecută, pe la orele 02.52, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de o tânără cu privire la faptul că două persoane se lovesc în fața PUB TERMINUS din cartier.

La fața locului s-au deplasat două patrule auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni unde au fost identificare apelanta B.L. trei tineri, aflați sub influența alcoolului: S.A., L.N., și P.S.P..

Din discuțiile purtate cu persoanele în cauză a reieșit faptul că cele 4 persoane au consumat băuturi alcoolice în incinta crîșmei, iar la plecare, în fața localului, a avut loc un schimb de replici între numitul P.S.P., de 23 ani, localnic, cu celelalte 3 persoane menționate mai sus, ulterior S.A., de 18 ani, tot din localitate, fiind lovit de către cel dintâi în zona membrelor inferioare cu picioarele.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde au declarat faptul că nu doresc să depună plângere scrisă cu privire la aspectele sesizate.

 S-a întocmit proces verbal de constatare cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

De asemenea, persoanele implicate au fost sancționate contravențional conform L55/2020, întrucât nu aveau asupra lor declarație pe propria răspundere, completată în prealabil cu privire la motivul și locul deplasării.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *