Polițiștii au stricat hramul de Sfântu Ilie unui voitinean, prins conducând fără permis mașina unui prieten din Vicovu de Jos

Unui voitinean de 42 de ani, polițiștii i-au stricat Sărbătoarea de Sfântul Ilie, zi de hram pentru Voitinel, fiind surprins conducând fără permis o mașină împrumutată de la un prieten din Vicovu de Jos. În noaptea de 20.07.2019, ora 00.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 2E din comuna Marginea, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Voitinel.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de un bărbat de 56 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care se afla în autovehicul, în calitate de pasager.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *