Polițiștii curajoși de la Marginea au depistat un transport de țigări dar s-au temut să intre în pădure noaptea, după contrabandiști

O urmărire care s-a dorit a fi ca în filme s-a desfășurat astă noapte pe DN17A dinspre Marginea spre Sucevița. Un Audi A6, cu volan pe dreapta, a scăpat din urmărirea polițiștilor, intrând pe un drum forestier. Mașina era încărcată cu peste 5.500 de pachete cu  țigări iar șoferul s-a făcut nevăzut. Bravii polițiști de la Marginea s-au temut să intre  pe drumul forestier, dar au constatat ulterior, după ce a dispărut pericolul,  că mașina cu volan pe dreapta avea în habitaclu țigări de contrabandă. Ca atare, s-au lăudat cu captura.

Polițiștii suceveni au anuntat că în data de 8 aprilie,  în jurul orelor 23.20, lucrătorii Secției nr. 3 de poliție rurală Marginea au efectuat semnal de oprire unui autoturism Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa pe DN 17A din comuna Marginea spre comuna Sucevița.

Șoferul urmărit nu a respectat semnalul, mărind viteza de deplasare către Sucevița, iar polițiștii au plecat în urmărirea lui. Din păcate ” datorită succesiunilor de curbe, s-a pierdut contactul vizual cu acesta”.

Polițiștii au continuat verificările în zonă, iar în jurul orelor 02.20, au identificat pe un drum forestier, din cadrul Cantonului Silvic Ciungi din comuna Sucevița, la distanța de circa 500 de metri de DN 17A, autoturismul marca Audi A6, abandonat și încuiat.

În interiorul autoturismului, în zona banchetei din spate, au putut fi observate mai multe pachete de țigarete.

Autoturismul a fost transportat cu o platformă la sediul Poliției municipale Rădăuți, unde, în interiorul acestuia, au fost găsite 5.590 pachete de țigări, din care 4.270 pachete de ţigări marca Marble, fără timbru fiscal, 1.250 pachete de ţigări marca Compliment Blue, fără timbru fiscal și 70 pachete de ţigări marca Compliment Violet, fără timbru fiscal, toate cu inscripţia DUTY FREE.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 23.500 lei și întreaga cantitate de țigări, în valoare de 65.000 lei au fost confiscate și introduse în camera de corpuri delicte din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *