Polițiștii din Bosanci în alertă după ce un localnic a furat din sacoșa vărului său un pet de bere. Dosar penal pentru furt între rude

Ieri seară, polițiștii din Bosanci  au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitate care a reclamat că C.B., de 48 ani a furat un pet de bere Timișoreana din sacoșa bărbatului ei,  care tocmai cumpărase băutura de la magazinul din sat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în jurul orei 17.00 V.B., s-a deplasat la magazinul mixt aparținând SC Kefren SRL, din localitate, de unde a cumpărat un pet de bere Timișoreana de 2,5 litri și o pungă de mălai, pe care le-a pus într-o pungă și a achitat suma de 15,60 lei.

În apropierea locuinței, V.B. s-a întâlnit cu vărul său C.B., cu care este și vecin, care se afla în stare de ebrietate și care a sustras pet-ul de bere din punga lui V.B.. Ulterior, acesta a intrat în curtea locuinței sale, a încuiat poarta și ușa de acces în Geistionara magazinului a confirmat că cel în cauză a cumpărat berea și punga de mălai, în jurul orei 17.00.

Având în vedere faptul că între făptuitor și persoana vătămată există grad de rudenie, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului rezultând că nu este risc iminent de emitere a unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt între rude”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *