Polițiștii fălticeneni chemați să stingă un conflict pe casa scării, o doamnă de 82 de ani fiind acuzată că a tras un șut cățelului vecinei

La 19.12.2020, ora 16.45, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie din municipiul Fălticeni, cu privire la faptul că a fost agresată pe casa scării.

Polițiștii chemați să rezolve cazul au constatat că la 19.12.2020, la ora 16.35, reclamanta, o femeie de 41 ani din municipiul Fălticeni, a revenit la domiciliu. Între aceasta și vecina sa în vârstă de 82 de ani a avut loc un conflict spontan cu privire la faptul că aceasta din urmă a încercat să lovească cățelul reclamantei.

Un bărbat de 48 de ani, fiul bătrânei de 82 de ani a intervenit pe motiv că femeia cu cățelul agresat  ar fi încercat și ea să o agreseze pe bătrână, prinzând-o de păr.

Polițiștii fălticeneni au constatat că niciuna dintre persoanele participante la incident nici cățelul de la care a pornit scandalul nu prezintă leziuni care să necesite deplasarea la vreo unitate medicală umană sau veterinară, după caz.            

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea  infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *