Poliţiştii humoreni purtaţi pe drumuri degeaba de o bătrână cu probleme de memorie, care a uitat unde îşi ţine banii dar şi unde locuieşte

În dimineaţa zilei de ieri,  19.09.2019, la ora 10.17, polițiștii oraşului Gura Humorului au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 de către o femeie de 82 ani, localnică, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras  din locuinţă  suma de 500 lei. După apelul făcut la 112, bătrâna  s-a prezentat şi la sediul Poliţiei orașului Gura Humorului, unde a scris o plângere.

Fiind însoţită de poliţiști acasă pentru efectuarea cercetării la faţa locului, i-a condus iniţial la un alt apartament.

În cursul desfăşurării activităţilor de cercetare a locului faptei, poliţiştii au constatat că reclamanta este incoerentă în exprimare, foarte oscilantă în expunerea faptei pe care o reclamase şi având serioase pierderi de memorie.

Au fost făcute investigaţii şi s-a discutat cu mai mulţi vecini de pe scara blocului în care femeia locuieşte, iar din cele povestite de către martori, concluzia desprinsă a fost că bătrâna şi-a pierdut controlul asupra propriei persoane şi uită tot ceea ce face,  motiv pentru care se poate constata că fapta reclamată nu există. Informaţiile adunate  au fost confirmate și de către nepotul petentei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *