Polițiștii suceveni plimbați de Mărțișor prin pădurea din Zamca, după ce unui sucevean i s-a părut că a auzit focuri de armă în zonă

În după amiaza zilei de ieri, 01.03.2020, la ora 15:28, polițiștii Poliţiei municipiului Suceava au fost dirijați să se deplaseze pe strada Mihail Sadoveanu, prin zona pădurii Zamca, întrucât un localnic de 44 de ani a sesizat faptul că se aud în pădurea din zonă pocnituri și este posibil să fie focuri de armă.

La fața locului a fost identificat apelantul care a declarat că nu a văzut efectiv vreo persoană cu o armă în pădure ci a auzit aproximativ șase zgomote care semănau cu focul unei arme.

De asemenea, apelantul declară că sunetele pot proveni și de la petarde, care se aud cu ecou în păduricea din zonă. Apelantul a mai precizat că în ultimii 15 ani nu a mai fost organizată în zonă vreo vânătoare. 

Au fost anunțate și celelalte echipaje aflate în serviciul de patrulare pentru efectuarea de verificări în zona pădurii în cauză, dar nu au fost identificate persoane sau autoturisme suspecte. De asemenea, a fost anunțat Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase.

S-a întocmit un proces verbal olograf cu aspectele constatate și nu a fost constatată vreo faptă de natură penală. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *