Pomi de Crăciun plătiți scump de un bărbat din Vama care a i-a adus în Suceava fără acte, dorind să-i vândă, fiind prins de polițiști: 3000 de lei amendă pentru 7 pomi, și aceștia confiscați

La 13.12.2020, ora 09.30, patrula de siguranță publică 2 din cadrul Poliția municipiului Suceava – B.O.P. George Enescu, a identificat pe strada Aleea Venus, din municipiul Suceava, în imediata apropiere a Pieței agroalimentare George Enescu, o persoană de sex masculin ce comercializa un număr de 7 (șapte) pomi de Crăciun.

Cel în cauză a fost identificat în persoana lui M.D., de 43 ani, din comuna Vama, care a declarat verbal faptul că în dimineața zilei de 13.12.2020 a adus pomii cu trenul din localitatea Vama, cu scopul de a-i valorifica în municipiul Suceava și nu deține  niciun fel de documente de proveniență pentru aceștia.

M.D. a fost sancționat contravențional conform Lg.171/2010 cu amendă în cuantum de 2000 lei pentru încercarea de a vinde cei 7 pomi de Crăciun pentru care nu avea documente de proveniență si cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru comercializarea pomilor de iarnă în locuri neautorizate.

Cei 7 pomi de Crăciun  au fost reținuți în vederea confiscării, fiind dați în custodie pădurarului de la Ocolul Silvic Pătrăuți din municipiul Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *