Pompierii chemați să stingă un incendiu la un WC din fundul curții, la Stroiești. Cauza probabilă: cineva a fumat înăuntru, dar nu a stins chiștocul

La data de 19.07.2022, pe la 16.30,  lucrătorii SPR 9 Şcheia au fost sesizați prin 112 de către V.B. din comuna Stroiești, cu privire la faptul că i-a luat foc wc-ul din curte

Polițiștii au constatat că buda, construită din lemn era amplasată în partea din spate a curții, la circa doi metri de gardul care desparte proprietatea lui V.B. de cea a unei vecine, fără a fi amplasate construcții în apropiere. .

Incendiul a fost localizat și lichidat de către niște localnici, la scurt timp de la momentul izbucnirii, astfel că pompierii ajunși la fața locului nu au mai fost nevoiți să intervină.

Construcația prezenta urme de ardere pe circa 70% din suprafața sa, amprenta focului fiind în partea interioară, de la mijloc în sus, cauza probabilă fiind țigară lăsată aprinsă în interior.

V.B. a a declarant că nu se află într-o stare conflictuală cu nicio persoană și nici nu au vreo suspiciune cu privire la cele petrecute.

În cauză s-a întocmit dosar penal din 19.07.2022 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „distrugere din culpă, dosarul urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii SPR 9 Șcheia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.