Pompierii militari din Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui şi Suceava se întrec în Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, în parcarea METRO Suceava

Miercuri și joi, 26 şi 27 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava organizează Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat – etapa zonală,care se va desfășura în parcarea hipermarketului METRO Suceava.

Concursul reunește echipaje ale pompierilor militari din judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui şi Suceava.

Concurenții vor fi supuşi, pe parcursul celor două zile, la probele –  Descarcerarea din vehicule şi Acordarea primului ajutor calificat – prin care își vor testa deprinderile practice prin abordarea unor scenarii diferite de accidente.

Întrecerea are scopul de a îmbunătăţi pregătirea în domeniul descarcerării şi acordării primului ajutor calificat, dar şi de a identifica şi de a face schimb de bune practici în privinţa strategiilor de reducere a numărului de victime, rezultate în urma accidentelor rutiere.

Organizatorii urează succes competitorilor și mulțumește tututor celor care s-au implicat pentru buna desfăşurare a competiţiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *