Pompierii suceveni chemați în ajutor de colegii din Botoșani pentru a interveni la un incendiu devastator, la un cvartal de locuințe, în comuna Corni (Foto ISU Botoșani)

Azi la amiază, pompierii suceveni au fost solicitați în sprijinul colegilor de la Botoșani pentru a interveni la un incendiu devastator care a cuprins un cvartal de locuințe în comuna Corni.

Astfel, doua autospeciale ale ISU ”Bucovina” Suceava s-au deplasat in județul Botoșani, comuna Corni, în sprijinul colegilor botoșăneni, care au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe clădiri dintr-o gospodărie de pe raza satului Mesteacăn, comuna Corni.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spuma si o ambulanta SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanta Botoșani, precum si pompierii voluntari din comunele Corni și Vorona. La sosirea forțelor de intervenție, două clădiri erau arse în totalitate, altele fiind cuprinse de flăcări.”

Acțiunea este în dinamică.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *