Pomul de iarnă a fost așezat în această seară în centrul Sucevei. Săptămâna viitoare va fi decorat, anunță viceprimarul Marian Andronache

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache a fost cel dintâi dintre oficialii Sucevei care a anunțat că pomul de Iarnă care va fi împodobit zilele viitoare în centrul Sucevei, a venit deja. Dumnealui a pus la dispoziție și câteva imagini sugestive. Deși în municipiul reședință de județ nu au căzut încă primii fulgi de nea, atmosfera ce prefigurează sărbătorile de iarnă este tot mai pregnantă.

”Ca în fiecare an, au sosit brazii pe care îi împodobim cu instalații luminoase, pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă. De săptămâna viitoare începem și ornarea lor – operațiune migăloasă, pentru că luminițele trebuie prinse pe fiecare creangă în parte. În paralel continuăm cu montarea elementelor decorative de sărbătoare, iar la baza esplanadei, lângă fântâna arteziană, vom amplasa și un patinoar artificial, cu suprafață de teflon, la care accesul este gratuit” a transmis viceprimarul Marian Andronache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *