Porțiunea din ruta alternativă de pe strada Apeductului, Suceava – Botoșani, pentru traficul foarte greu, ar putea fi dată în funcțiune anul acesta

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat astăzi că se va face tot posibilul ca anul acesta să fie dată în funcțiune porțiunea din ruta alternativă Suceava – Botoșani  de pe strada Apeductului, pentru traficul foarte greu.

”Anul trecut am dat în funcțiune varianta pentru trafic ușor,  până la 3,5 tone. Se lucrează la podul de peste Pârâul Cetății, la trotuare și la porțiunea dată în folosință pentru trafic ușor.  Pentru a putea lucra pe Strada Apeductului este necesar să înălțăm o conductă din magistrala de termoficare  pentru a putea să încapă pe dedesubt mașinile de gabarit mare, TIR-urile în mod special.

Vom face o deviere a  magistralei de transport termic II, care va costa 2,15 milioane de lei, cea mai mare parte a finanțării venind de la Guvernul României. Ne propunem în acest an să dăm în funcțiune varianta pentru trafic foarte greu din Ruta alternativă Suceava – Botoșani, pentru a putea merge mai departe anul viitor cu celălalt tronson, până la DN29”, a declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *