Evenimente

Poveste încâlcită cu o șoferiță din Frătăuții Vechi, găsită de polițiști odihnindu-se în mașina staționată în lunca Sucevei, iar o oră mai târziu moartă de beată la volan, oprită în trafic

În după amiaza zilei de ieri,03.01.2020, ora 14.25, Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată prin telefonul de urgențe 112 despre faptul că pe raza comunei Bilca este un BMW negru, iar în el este o femeie inconștientă.

În urma deplasării la fața locului, respectiv lunca râului Suceava, a fost identificat staționat autoturismul BMW care nu prezenta avarii. În interiorul acestuia a fost identificată L. E., o femeie de 42 ani, din comuna Fătăuții Vechi, care a declarat faptul că se odihnește și că așteaptă pe cineva. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, femeia refuzând să fie transportată la vreo unitate spitalicească.

În aceeași zi, la ora 15.30, în timp ce polițiștii efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe raza comunei Frătăuții Noi, au oprit pentru control autoturismul susmenționat. La volanul autoturismului a fost identificată L.E., femeia care se odihnise  cu mașina oprită în lunca râului  Suceava. Întrucât emana puternic halenă alcoolică, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.77 mg/l alcool pur în aer expirat și i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *