Poveste încurcată, cu iz de bătaie, în faţa unui magazin din Voitinel. Presupusul agresat a chemat poliţia şi salvarea, presupusul agresor a negat atacul

În după amiaza zilei de ieri, 01.09.2019, la ora 19.48, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 36 ani din  comuna Voitinel cu privire la faptul că  „a fost agresat și lovit în piept”.

Cu ocazia intervenției la fața locului, apelantul a fost identificat pe drumul comunal din fața unui magazin mixt din comuna Voitinel, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și a relatat că anterior, în jurul orelor 19.40, a fost lovit de către un tânăr de 22 ani din aceeași localitate, cu pumnul în piept.

Apelantul nu prezenta nici un fel de leziuni vizibile de violență însă acuza dureri la nivelul pieptului și era agitat.

La fața locului, la solicitarea expresă a apelantului, a intervenit și un echipaj de ambulanță care l-a preluat pe acesta și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Făptuitorul, B.M. a fost identificat la fața locului însă a negat că l-ar fi lovit pe apelant.

Față de cele constatate s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *