Povestea încurcată a unui autoturism ajuns în albia pârâului, fără șofer la volan, în urma unei coliziuni cu altă mașină, în miez de noapte, la Ostra

Ieri spre miezul nopții, 6 iunie 2020, ora 23.40, lucrătorii Poliției orașului Frasin, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat din comuna Ostra, care a anunțat că în zona Tărnicioara din comuna Ostra, a avut loc un accident de circulație, iar un autoturism s-a răsturnat în albia pârâului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că pe drumul județean 177A din comuna Ostra, în zona satului Tărnicioara, un tânăr de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul marca Audi, iar într-o curbă fără vizibilitate la stânga, a fost acroșat în partea laterală stânga de un autoturism ce venea din sensul opus, al cărui conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 m, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara.

Conducătorul auto s-a deplasat la autoturismul avariat căzut în albia râului, marca BMW 320, și a constatat că nu mai era nici o persoană la fața locului, conducătorul acestui autoturism reușind să părăsească locul faptei.

Imediat după sosirea echipajului de poliție la fața locului s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din comuna Ostra, care nu posedă permis de conducere și a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui, nu este înmatriculat, dar nu știe cine l-a condus fiindu-i luat din curtea locuinței în timp ce el dormea în casă. Acesta a declarat că a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheile în contact.    

Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul conducătorului auto a fost negativ.

La locul accidentului s-au deplasat și pompierii militari din Garnizoana Gura Humorului care au verificat albia râului în zona mașinii avariate constatând că nu erau alte persoane sau bunuri.  

În cauză sunt efectuate verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a se dispune măsurile procedurale care se impun, cercetările fiind continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției orașului Frasin cu privire la săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

           

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *