”Povestea Vorbei” cu Gina Puică și Constantin Horbovanu, în această seară, la televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul de televiziune regional Intermedia Suceava îi are ca invitați, în această seară, începând cu ora 20.00 pe Gina Puică, lector la Lectoratul de limba română al USV de la Universitatea din Cernăuți și pe Constantin Horbovanu, binecunoscut scriitor umorist sucevean. Telespectatorii vor avea prilejul să afle lucruri interesante despre Cenaclul transfrontalier ”Mașina cu poeți”, chiar de la ”nașa” acestuia, universitarul Gina Puică. Constantin Horbovanu va vorbi despre calitatea literaturii umoristice din timpurile noastre. Vor fi abordate și alte subiecte din viața literară a acestei părți a lumii: Bucovina ce de o parte și de alta a graniței ribentrop-molotoviene.

Precizăm că emisiunea poate fi vizionată în timp real dar și ulterior, când doresc cei interesați, pe pagina de facebook a televiziunii Intermedia Suceava.

Subsemnatul, Neculai Roșca, redactor al publicației online ”Suceava smartpress” și realizator al emisiunii ”Povestea Vorbei”, vă dorește vizionare plăcută.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *