”Povestea Vorbei” de Paștele Catolic cu părintele Iosif Păuleț, acum Episcop de Iași, și Ghervazen Longher, președintele Uniunii Polonezilor din România, emisiune în reluare la Televiziunea Intermedia Suceava

Pentru că nu am avut posibilitatea să realizăm o emisiune nouă în acest an cu prilejul Paștelui Catolic, din cauza situației dramatice pe care fiecare dintre noi o resimțim din plin, Televiziunea Intermedia Suceava propune ca începând din această seară să fie oferită în reluare emisiunea ”Povestea Vorbei” înregistrată acum un an, realizată de subsemnatul, Neculai Roșca de la Suceava smartpress.   

Emisiunea îi are oaspeți pe  părintele Iosif Păuleț, atunci decan  catolic de Bucovina, acum Episcop romano – catolic de Iași  și pe Ghervazen Longher, președintele Uniunii Polonezilor din România. Cu prilejul sărbătorii Paștelui Catolic, credincioșii de credință catolică și nu doar ei, primesc prin intermediul emisiunii mesajul părintelui Iosif Păuleț precum și pe cel al domnului  Ghervazen Longher.
Pentru credincioșii ortodocși, duminică va fi ziua Floriilor, intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim. Credincioșii catolici vor sărbători Învierea Domnului. Prilej de bucurie pentru amândouă confesiuni creștine, din păcate, în acest an,  trebuind să ne bucurăm de vestea Sfintei Învieri doar în casele noastre, pentru a nu zădărnici eforturile care se fac pentru limitarea și eradicarea epidemiei care a cuprins întreaga țară și întreaga lume.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” la Televiziunea Intermedia Suceava este: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; marţi, ora 20.00; miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00.  Emisiunea poate fi vizionată și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *