”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia: Video – Revoluția la Suceava, cu Alexandru Pop, Dragoș Agavriloaei și Octavian Nestor. În această seară de la ora 20.00

În perioada următoare, începând de astăzi, 14 decembrie 2019, vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA. Invitații emisiunii moderate de subsemnatul, Neculai Roșca, de la cotidianul online Suceava smartpress, sunt Alexandru Pop, consilier juridic, Dragoș Agavriloaei, colonel în retragere și Octavian Nestor, profesor, toți trei participanți activi la Revoluția din decembrie 1989, așa cum s-a petrecut ea la Suceava. 30 de ani de libertate, multe lucruri nespuse până acum, câteva înregistrări video prezentate în premieră la Postul regional de televiziune Intermedia Suceava  din acele zile fierbinți de la sfârșitul lunii decembrie 1989, vor capta cu siguranță atenția telespectatorilor.

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 06.00 și ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00 dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *