Povești vânătorești din această seară la Televiziunea Intermedia – Povestea vorbei, cu Gheorghe Botușan și George Vlăișan

Emisiunea Povestea Vorbei, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava îî are ca oaspeți în această săptămână pe doi dintre cei mai cunoscuți și respectati vânători ai Sucevei, Gheorghe Botușan și George Vlăișan, prieteni mai vechi ai emisiunii.

Ei revin cu o nouă suită din poveștile lor vânătorești, atât de pitoresc istorisite, într-un cadru natural atât de pitoresc cum am găsit noi în primăvara aceasta în Poiana Vărăriei de la Zvoriștea.
Emisiunea va fi distribuită în două părți, partea a II-a fiind programată peste o săptămână. Realizator este subsemnatul, Neculai Roșca, de la Suceava smartpress.  Emisiunea va fi difuzată începănd din această seară, de la ora 20.00, ora României, și va putea fi urmărită concomitent peste tot în lume, pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava, precum și pe contul publicației online Suceava smartpress.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *