Prăpăd făcut de un șofer pe strada Grigore Alexandru Ghica din Suceava: a răsturnat două tomberoane și a izbit patru mașini

La 18.10.2021, orele 12.50, V.H. de 63 ani din mun. Suceava  pe când conducea un autoturism  Opel Astra pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul  Suceava, dinspre Pătrăuți, în zona magazinului alimentar ”Elada” a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit două tomberoane cu gunoi care au fost proiectate într-un autoturism Renault, staționat în afara părții carosabile, după care a intrat în coliziune cu autoturismele Dacia Logan și Opel Corsa care circulau în aceeași direcție în fața acestuia iar apoi a intrat în coliziune cu autoturismul VW Touran care la rândul său a fost proiectat într-un indicator rutier.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului Opel Astra, V.H., care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: „contuzie pumn stâng”.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ procedându-se şi la recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *